Hva er Telefonmegleren.no?

Telefonmegleren er en gratis sammenligningstjeneste og en digital forhandler av bedriftsabonnement. Selskapet ble startet av Håger Nitteberg i 2021. Vi har til sammen 15 års erfaring i bransjen, og rådgiverne våre har flere års erfaring hos de ulike operatørene. Denne kombinasjonen gjør at vi kjenner markedet og er godt rustet til å hjelpe bedriftskunder med å finne det beste bedriftsabonnementet.

Vi så et større behov for en slik tjeneste innen telekom. Med stadig nye aktører på markedet er det mange valgmuligheter. Som forbruker er det vanskelig å navigere seg gjennom en jungel av tilbydere og tjenester. Én fast kontaktperson gjør prosessen smidig og enkel for alle parter.

Telefonmegleren.no drives og eies av Bedriftsabonnement AS.

image
image
image
image

Selv om vi som kunder i dag liker å gjøre research før vi gjør et kjøp, blir det mye å sette seg inn i dersom vi skal finne informasjon om alle mulige abonnement vi kan få. Det er heller ikke nødvendigvis slik at man får de beste tilbudene med egen research. Det gjør vi som bedriftsrådgivere i Bedriftsabonnement AS ettersom vi samarbeider med flere mobilselskaper i Norge.

I dag består selskapet av flere bedriftsrådgivere som alle jobber for at du som kunde skal få de beste tilbudene på bedriftsabonnement du kan få. Med personlig oppfølging og god kundeservice som kjerneverdier kan du være trygg på at vi gjør det vi kan for at dere skal få en god avtale.

La operatørene kjempe om deg som kunde

Hos oss står du som kunde alltid i sentrum. Vi jobber for kundene våre og ønsker å gjøre det enklere for bedrifter å finne riktig nett- og telefoniløsning. Vi mener at det å bytte abonnement skal være

Det er helt uforpliktende å sende inn skjemaet, og du får en egen rådgiver som besvarer alle spørsmål du måtte ha over e-post eller telefon.

Tre gode grunner til å velge Firmatelefon  

1. Du får en egen fast rådgiver

Når du kontakter oss får du en egen rådgiver som tar hånd om deg og alle dine henvendelser. Du får med andre ord et fast kontaktpunkt. Dette gjør det enklere for både deg og oss å holde oversikt over dine behov og ønsker, og ikke minst de tilbudene du får.

2. Du får gode tilbud på bedriftsabonnement

Etter at du har sendt inn skjema til oss vil en av våre rådgivere kontakte deg for å kartlegge din bedrifts behov og hvilken dekning som er best der dere oppholder dere mest. Rådgiveren henter deretter inn tilbud fra våre samarbeidspartnere som igjen gir sine beste og skreddersydde tilbud til deg. Vi samarbeider med operatører som er markedsledende på pris og løsning. Når dere bruker tjenesten vår er det de som konkurrerer om å få deg som kunde – og ikke omvendt.

3. Vi gjør jobben for deg

I stedet for at du skal bruke timer på å lete etter gode tilbud hos de ulike mobilselskapene, gjør vi denne jobben for deg. Vi har gode avtaler med våre samarbeidspartnere som sikrer kundene våre den beste prisen. Alt du trenger å gjøre er å fylle og sende inn skjemaet til oss, og avgjøre om du vil akseptere et av tilbudene eller ikke.

Visste du at dere kan få tilbud på både mobilabonnement, bedriftsnett og bredbånd for bedrift?