Bruker du ofte opp mobildataen før måneden er omme? Abonnement med ubegrenset mobildata er nesten en selvfølge for de som skal velge mobilabonnement til bedrift.

Med Firmatelefon er det enkelt å velge det beste mobilabonnementet for din bedrift. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet på våre nettsider, så vil du innen kort tid motta tilbud på bedriftsabonnement fra flere ulike mobiloperatører.

Fordeler med Firmatelefon

Hvorfor skal vi ha fri data i abonnementet?

Nettet på mobilen har mange bruksområder. Vi bruker det til alt fra sosiale medier til å jobbe eller streame fra PC-en. Dette gjør at datamengden ikke bare er essensiell for privatpersoner, men også for ansatte i bedrifter. Men er det nødvendig med ubegrenset data i mobilabonnementet? Her har du en liten oversikt over noen av fordelene med å ha abonnement med fri data:

Det er altså flere fordeler med å ha et abonnement med ubegrenset mobildata – både som privatpersoner og som ansatt i en bedrift. For bedrifter forsvinner bekymringen for at de ansatte bruker opp datapakkene sine, og de kan jobbe fra hvor som helst!

Abonnement med ubegrenset data

I dag tilbyr de fleste mobiloperatører mobilabonnement med fri databruk. Dette gjelder både private abonnement og bedriftsabonnement. Dette gjør at både privatpersoner og bedrifter kan dra nytte av fordelene med et slikt abonnement.

Eksakt hva abonnementene inkluderer, varierer ettersom hvilken operatør du velger. Typisk er naturligvis en stor mengde data og muligheten for å ringe og sende SMS. Les mer om typiske tjenester inkludert i abonnement med fri databruk nedenfor.

Flere GB med data

I abonnement med ubegrenset eller fri data, får du gjerne en stor mengde data til bruk. Dette kan være 100 GB data med “normal hastighet”. Når disse 100 GB er brukt opp, kan du fortsette å bruke mobildata, men hastigheten settes ned. Det betyr at du fortsatt kan bruke mobildata kostnadsfritt uten å måtte betale mer for ekstra datapakke, men du må ta til takke med saktere nett. Abonnementene med fri databruk kalles gjerne: Frihet, Grenseløs, Ubegrenset eller for eksempel Fri data. 

Eksempler

Hos Telenor får du 100 GB mobildata inkludert, til valgfri Mbit/s (10 Mbit/s, 100 Mbit/s eller 300 Mbit/s). Når disse 100 GB med valgt hastighet er brukt, settes hastigheten ned til 3 Mbit/s. Du kan betale en liten sum for å få økt hastigheten igjen. Hos ICE kan dere kjøpe 1000 GB ekstra data for 99 kr når dere har abonnement som inkluderer 6 GB eller mer.

Bruk i EU/EØS

Flere mobilselskaper operer med at mobilabonnementene deres kan brukes i EU og EØS. Flere operatører har valgt at en bestemt mengde av den ubegrensede dataen kan brukes i EU- og EØS-landene. Dette kan for eksempel være alt fra 20 GB til 50 GB av den ubegrensede dataen du har i abonnementet.

Eksempler

Telia byr for eksempel på muligheten for å bruke inntil 30 GB av den ubegrensede dataen i EU og EØS, og Phonero tilbyr 50 GB som kan benyttes i EU/EØS ved kjøp av det største abonnementet de har. Talkmore Bedrift tilbyr fri roaming i Europa.

SMS, MMS og tale

I tillegg til at du får abonnement med så mye mobildata du orker og gidder å bruke, er det som regel inkludert fri bruk av både tale, SMS og MMS også. Dette gjør at hvis du velger et mobilabonnement med ubegrenset data, så trenger du ikke å være bekymret for å bruke opp noen av tjenestene i abonnementet.

Operatører som tilbyr bedriftsabonnement med ubegrenset data

Det er flere mobiloperatører som tilbyr bedriftsabonnement med fri bruk av data. Eksakt vilkår for hvert abonnement med ubegrenset data varierer for de ulike mobilselskapene. En gjenganger er at du som kunde får 100 GB med “normal hastighet”, og at hvis du bruker opp denne datamengden, så kan du fortsette å surfe med en hastighet på 3 Mbit/s. Nedenfor har du en oversikt over mobiloperatører som tilbyr abonnement med ubegrenset data:

  • Telenor
  • Telia
  • ICE
  • Nortel
  • Chilimobil
  • Talkmore
  • Saga Mobil
  • Happybytes
  • Phonero

Skal dere ha bedriftsabonnement med ubegrenset mobildata?

Firmatelefon er din sammenligningstjeneste for bedriftsabonnement og hjelper deg med å finne det beste alternativet for abonnement til din bedrift. Uansett om dere trenger ubegrenset data, fri bruk av tale, SMS og MMS eller andre spesifikke bedriftsløsninger, tilbyr vi deg det beste abonnementet.

Fyll ut skjemaet → send inn → få tilbud → velg abonnementet som passer dere best!